Vind dé plant voor jouw levensstijl.

Ontdek de perfecte plant in 6 klikken.

Amici verdi

Grote planten als interieurelement? Ja, leuk! Deze groene rakkers brengen groen in je huis. Ontdek op welke plekjes ze je best zet voor een optimale groei.

Carpe diem

Je plukt de dag, niet je planten. Je bent een leef en laat leven type en bent op zoek naar planten die hun eigen ding kunnen doen. Af en toe wat water en aanmoediging en klaar is keesje.

Dierenliefde!

Deze planten zijn niet giftig voor dieren. No worries! Ontdek meer planteigenschappen en vind de ideale match.

Trendy, you fancy p(l)ants.

Trendgevoelig? You see, you want – you buy. Ontdek ons aanbod en tweak je interieur met interieur en plant- hebbedingetjes of ware eyecatchers.

Will you be mine?

Mooie plant gezien? Klik op de foto en ontdek of ie aard in jouw interieur. Wil je iets nieuws en weet je niet waar te beginnen?

NIEUW

Design by Durability

Ecopots staat gekend om zijn strakke, eenvoudige lijnen in design. Het zijn minimalistische ontwerpen waar functionaliteit hand in hand gaat met schoonheid. De potten zijn gemaakt van gerecycleerde materialen met een unieke, handgemaakte afwerking. De Belgisch ontworpen Ecopots volgen de Scandinavische designfilosofie die een gevoel van rust brengt dat zovelen missen in hun dagelijkse, stressvolle leven.