Wegens problemen bij de transportbedrijven kunnen de zendingen langer onderweg zijn.

Betalen met ecocheques

Heb jij ook ecocheques ontvangen van je werkgever en weet je niet waar ze uit te geven? Je bent aan het goede adres, want bij Eurotuin hebben we een mooi assortiment die het ecocheques label draagt. Op onze webshop kan je per productcategorie hier ook op filteren.

Deze gegevens krijgen wij van de leveranciers en producenten; zij bepalen wat wel of niet betaald kan worden met ecocheques.

Ecocheques

Je kan jouw aankopen betalen met jouw papieren en/of digitale ecocheques in de winkel en binnenkort ook op onze webshop.

Bekijk hier wat je met ecocheques kan betalen en wat niet


Kan ik online betalen met ecocheques?

Ja, dat kan vanaf 1 januari 2021! Opgelet: je moet wel zelf één en ander doen.

  1. voor Monizze: hier geef je je inloggegevens van Monizze in, meestal is dat een telefoonnummer en je wachtwoord.
  2. voor Sodexo: hier moet je een aantal stappen doorlopen op https://www.sodexo4you.be/ alvorens je kan betalen:
    1. Op die portal maak je een login aan (als je er nog geen hebt)
    2. Vervolgens activeer je je kaart voor online betalingen.
  3. Heb je een Edenred kaart? Dan moet je nog even geduld oefenen, die kaart is nog niet actief op ons platform.

Er gaat enige tijd over voor dit allemaal in orde is (soms 2 dagen), doe dit dus voor je gebruik gaat maken van je online-digitale-ecochequekaart. Tijdens de betaling met een Sodexo kaart zal je ook je identiteit moeten bevestigen door een sms-code die je op je mobiele telefoon zal ontvangen. Zorg er dus voor dat je bij de bestelling die telefoon bij de hand hebt die je via Sodexo registreerde.

Belangrijk

  • Als je niet voldoende geld op je ecocheque-rekening hebt, kan je eerst een stuk betalen met je ecocheque kaart, en daarna de rest van de betaling doen via een andere methode.
  • Onze webshop herkent "ecochequelabel" producten; je kan enkel met ecocheques betalen wat ook een ecochequelabel heeft.
  • Niet alle producten met een "eco" label kan je ook betalen met ecocheques; klinkt gek maar de Belgische wetgever heeft andere criteria dan de producent. 
Sodexo