Zondag 21 juli zijn al onze winkels open van 9u tot 18u30!

B2B

LEUK HÉ, WAT WIJ VOOR BEDRIJVEN DOEN...

B2B Boeketten Bloemen


Op zoek naar een geschenk of een mooi boeket voor uw relatie, collega of werknemer? Bij Eurotuin vindt u altijd een uniek cadeau voor elk moment.


ZIJ GINGEN JOU VOOR...

De klanten en medewerkers van Schoenen Torfs, Porsche, Nespresso, Eneco, Toerisme Malta, UZ Gent en tal van andere bedrijven, hebben al een prachtig boeket in ontvangst mogen nemen. Wilt u ook een klant of collega in de bloemetjes zetten? Ontdek snel wat we voor u in petto hebben en tover iemand een glimlach op het gezicht!VIER VOORDELEN OP EEN RIJTJE...

  • Boeket geleverd in een vaas met water
  • Bloeigarantie van 10 dagen 
  • Luxe geschenkdoos
  • Gepersonaliseerde bedrijfsdoos op maat


EEN BOEKET BESTELLEN? ZO EENVOUDIG KAN HET ZIJN...

Voor het aanvragen van jouw zakelijk account kan u bellen naar onze klantenservice op het telefoonnummer 09 232 13 31 of je stuurt een e-mail naar info@eurotuin.be. Onze medewerkers helpen u graag verder.


BLOEMENABONNEMENT 

Elke week, om de 14 dagen of wanneer u het wil, een prachtig boeket op kantoor, aan het onthaal of in de winkel? Het kan allemaal! We stellen boeketten samen volledig volgens uw smaak en noden, dat klinkt toch super? Bovendien leveren wij al boeketten geheel volgens seizoen en trends vanaf 25 euro.


EVENTS

Binnenkort een congres, receptie, beurs, meeting of bedrijfsfeest? Eurotuin zorgt voor de perfecte aankleding van uw evenementen. Onze creaties zijn steeds met seizoensgebonden kwaliteitsbloemen gemaakt, waardoor ze in perfecte harmonie zijn met al uw wensen. Wij denken graag creatief met u mee en houden rekening met uw stijl, kleur, type bloemen en budget.

Interesse in een samenwerking? 
Maak een zakelijk account aan of bel naar onze klantendienst op 09/ 232 13 31.


PERSONAL SHOPPER

Een nieuw kantoor of ruimte in te richten? Onze personal shopper staat u graag bij. 

Interesse in een samenwerking? 
Maak een zakelijk account aan of bel naar onze klantendienst op 09/ 232 13 31


CADEAUBON

Geen inspiratie of tijd om op zoek te gaan naar het perfecte geschenk? Geen nood, wij hebben dé oplossing! Met de cadeaubon van Eurotuin scoor je gegarandeerd altijd! Onze cadeaubonnen kan je gebruiken in al onze Eurotuin-winkels en zijn 3 jaar geldig. Mogelijkheid tot verlenging.


BEZORGINGSINFORMATIE

Je kan elke dag boeketten bestellen, van maandag tot zondag. Bestel je voor 14u, dan wordt het de volgende dag bezorgd. Er zijn geen leveringen mogelijk op zaterdag, zondag of feestdagen. Er is een vaste basiskost van 12,5 euro voor de vaas, verpakking en verzending.