Filter opties

Zwembaden

Filter opties
2 resultaten
  • Sorteer op

  • Sorteer op

Zwembad kopen online bij Eurotuin

Ziet jouw tuin er een beetje leeg uit en heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Misschien kan je die leegte opvullen met een zwembad. In onze webshop vind je een groot assortiment zwembaden voor langdurig zwemplezier! We hebben peuterzwembaden voor de kleintjes en opblaasbare zwembaden voor de grote. Ongeacht voor wie je een zwembad koopt, versteld zullen ze staan. Je kunt bij Eurotuin een zwembad kopen met pomp of zonder pomp.

Een praktische peuterzwembad online kopen

Naar het zwembad gaan met de kids is verleden tijd dankzij onze leuke en praktische peuterzwembaden van Intex. Met dit zwembad zijn zelfs de allerkleinsten van een hele dag speelplezier verzekerd. Het zijn niet enkel de kinderen die genieten, jij kunt met een gerust hart genieten van de heerlijke zonnestralen, terwijl jouw peuter geniet van het spelen in water. Een peuterzwembad kopen doe je bij Eurotuin. Naast onze peuterzwembaden hebben we ook grotere formaten, zodat ook jij kunt genieten van het verfrissende water. Een opblaasbaar zwembad kopen kan in alle maten en vormen. Wij hebben een groot assortiment opblaasbare zwembaden, zo weet je zeker dat er altijd wel een exemplaar geschikt zal zijn voor jouw tuin.

Zwembad kopen online

Een zwembad online kopen is heel eenvoudig. Je bekijkt eerst welke oppervlakte je vrij hebt om een zwembad in de tuin te plaatsen. Op basis daarvan kan je jouw zoektocht al vernauwen. Eens je besloten hebt welke zwembad je wilt kopen, schaf je ook de nodige schoonmaakproducten aan, filters en pompen. Een pomp heb je vooral nodig bij grotere zwembaden, dit zorgt ervoor dat het water goed circuleert en dat er geen vuiligheid blijft liggen. Een zwembad kopen met pomp doe je in de webshop van Eurotuin. Wij hebben een groot aanbod zwembaden van Intex, de garantie op kwaliteit en eindeloos plezier. Naast de zwembaden zelf kan je bij Eurotuin ook terecht voor alles voor het onderhoud van jouw zwembad. Zo weet je zeker dat je lang zal kunnen genieten van jouw aankoop.