Bloemenzaden

Kleurrijk bloemenparadijs

Een tuin vol kleurrijke bloemen heeft een tal van voordelen. Het maakt niet alleen van jouw tuin een waar paradijs, maar het biedt ook nog eens eetfestijn voor vlinders en bijen. Door bloemen zelf te zaaien kan je op een goedkope manier ervoor zorgen dat de tuin, bloembakken, borders omgetoverd worden tot een kleurrijk bloemenparadijs. 

Bloemenzaden bestel je gemakkelijk online

Bloemenzaden zijn gemakkelijk te bestellen in onze Eurotuin webshop. Er is keuze uit verschillende soorten bloemenzaden met elk hun unieke vorm en kleuren. In onderstaande een overzicht van de soorten bloemzaden die wij aanbieden: 

Bloemenmengsels

Bloemenmengsels creëren een waaier van verschillende bloemen die telkens weer anders ogen. Deze mengsels zijn ook populair als bodembedekker. Ze vragen weinig onderhoud en het is goedkoper dan vaste beplanting. Tevens geef je de diertjes in jouw tuin een aantrekkelijke leefomgeving/schuilplaats.

Eenjarige bloemen

Geef jouw tuin, borders, bloemperken en potten kleur met eenjarige bloemen. Deze bloeien van het voorjaar tot in de herfst en leven dus slechts 1 jaar. Kies uit ons ruim aanbod eenjarige bloemen op onze webshop. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en geuren.

Tweejarige bloemen

Tweejarige bloemen leven 2 jaar. Het eerste jaar worden de stengel, bladeren en wortels gevormd. In het tweede jaar ontpoppen ze zich tot prachtige bloemen. Na het 2de jaar sterven ze af. Kies en mix uit het aanbod bloemenzaden in onze webshop.

Meerjarige bloemen

Meerjarige bloemen zijn bloemen die er langer overdoen om zich te ontpoppen tot een mooie bloem. Deze bloemen bloeien ook slecht 1 keer. Ontdek ons aanbod meerjarige bloemenzaden op onze webshop.