Filter opties

Vijvers & toebehoren: een vijver aanleggen doe je met Eurotuin

Veel mensen besteden heel wat aandacht aan hun tuin om er een waar pronkstuk van te maken. En hun meesterwerk showen ze dan ook met veel trots. Een kleurrijke tuin met mooie bloemen trekt verschillende diersoorten aan. Vooral in de zomer kan dit voor een uniek aanzicht zorgen. En een tuin met een vijver heeft dan nog net iets meer. Een vijver heeft uiteraard af en toe wat onderhoud nodig, net als de rest van jouw tuin. Dankzij het aanbod vijverbenodigdheden van Eurotuin is het mogelijk om jouw vijver gemakkelijk mooi en gezond te houden.

Vijver aanleggen en onderhouden

Een vijver aanleggen kan je vrij gemakkelijk zelf doen. Wat heb je allemaal nodig om een mooie bloeiende vijver in jouw tuin aan te leggen? Het begint bij de vijver zelf natuurlijk. Bij Eurotuin kan je voorgevormde vijvers en vijverbakken kopen in verschillende vormen, maten en prijzen. Zo ben je zeker dat je wel altijd een vorm en maat zal vinden dat in jouw tuin past. Ben je op zoek naar een kleine vijver of een tuinvijver, dan vind uitstekende oplossingen bij Eurotuin. Overweeg je een zwemvijver, dan zijn filters en pompen onontbeerlijk. Zo blijft het water in beweging en blijft de grove vuiligheid weg. Een tuinvijver heeft het hele jaar door onderhoud nodig. Afgestorven waterplanten moeten verwijderd worden en algen bestreden.

Vijverplanten en vissen

Een vijver is pas echt af eens er mooie vissen en kleurrijke planten in aanwezig zijn. Koop mooie vijverplanten om een natuurlijke vijver te creëren. Ga je liever voor een moderne vijver, dan kan je er nog fonteinen en fonteinpompen aan toevoegen. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat jouw vissen goed gedijen. Daarom hebben wij een groot aanbod divers vijvervisvoer beschikbaar. Met het aanbod dat je bij Eurotuin kan terugvinden, maak je een schitterende vijver voor een zeer aantrekkelijke prijs. Geef jouw vijver regelmatig de nodige aandacht en blijf die onderhouden. Dan kan je er jaar in, jaar uit met volle teugen van genieten.