Mijn tuin

Groot en Klein tuingereedschap online kopen bij Eurotuin

Groot en klein tuinmateriaal online kopen bij Eurotuin

Een grote of een kleine klus klaren in de tuin? Bij Eurotuin vind je zowel klein handgereedschap (plantschepje, grasschaar, handharkje, ect.), als groot tuingereedschap (grasmaaier, bladhark, graskantafsteker, ect.) die het werk veel gemakkelijker maken in de tuin of in de moestuin. Bekijk en vergelijk en ontdek welk tuingereedschap het best geschikt is voor de werken die je wilt uitvoeren in de tuin. Ontdek ons uitgebreid aanbod tuingereedschap van kwalitatieve merken, zoals Gardena en Talentools.

Snoeien als de beste

Regelmatig je haag of struik snoeien en onderhouden zal ervoor zorgen dat ze er “voller” zal uitzien. Een combinatie van een correcte snoeitechniek, de juiste timing en kwalitatief snoeigereedschap (snoeischaar, takkenschaar, heggenschaar, snoeizaag, ect.), zal ervoor zorgen dat je hagen, struiken en bomen er altijd piekfijn zullen uitzien. Ontdek ons uitgebreid assortiment snoeigereedschap online.

Wanneer haag scheren? Hoe vaak je je haag moet snoeien is afhankelijk van de soort en het groeitempo van je haag. Tevens heeft een haag minimum één scheerbeurt nodig per jaar. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op.