Filter opties

Bestrijdingsmiddelen voor ongedierte en onkruid kopen bij Eurotuin

Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte kopen online

Iedereen kan ongedierte, zoals ratten en muizen, mollen en insecten missen als de pest in huis en tuin. Bij de bestrijding van ratten en muizen is het vooral belangrijk om een inschatting te maken van het probleem. Je kan het probleem afleiden door het lawaai, uitwerpselen of gaten in de hoeken van de muren. Na dat je het probleem hebt vastgesteld kan je kiezen voor verschillende bestrijdingsmiddelen zoals vergif, ultrasone geluiden, vallen, klemmen, vangkooien en lijmplaten. Tevens zijn mollen in een piekfijn gazon is voor elke tuinliefhebber een ramp. Wil je een plaag voorkomen? Grijp dan in met een mollenval of anti-mollengaas. Tot slot zijn insecten in een woning ook niet altijd een lachertje. Ontdek ons online aanbod bestrijdingsmiddelen voor vliegen, wespen en mieren op Eurotuin.be.

Weg met onkruid & mos 

Onkruid kan overal groeien: tussen de terrastegels en in het gazon. Je kan deze gemakkelijk verwijderen met een voegenkrabber of voegenborstel, zodat het onkruid tijdelijk van jouw gazon of terras verdwenen zijn. Hardnekkig onkruid kan je best verwijderen met een onkruidverdelger voor paden en terrassen, zodat de wortel wordt vernietigd.

Planten beschermen tegen insecten & ziekten

Als echte tuinliefhebber weet je dat het beschermen van je planten heel erg belangrijk is. Als echte tuinliefhebber heb je zeker al te maken gehad met insecten die vreten aan je planten of planten die ziek zijn geworden. Wisselende weersomstandigheden kan hiervan de oorzaak zijn. Neem preventieve maatregelen en bescherm je moestuin, bloemen en planten. Voor de moestuin kan je een afdekfolie, een moestuinfolie of een anti-insectengaas gebruiken. Is het te laat? Ontdek dan ons uitgebreid gamma’s insecticiden.