Mijn tuin

Alles voor je Terras vind je bij Eurotuin

Schaduwdoek of harmonicadoek kopen?

Schaduw nodig op je terras? Een parasol is vaak niet genoeg om je van de felle zon te beschermen. Een schaduwdoek is daarom de ideale oplossing! Je bespaart niet alleen veel plaats uit, het beschermt je ook tegen schadelijke UV-straling.
Je kan deze schaduwdoek gemakkelijk monteren boven je terras en kan gerust een heel de zomer buiten blijven hangen. De schaduwdoeken van Nesling zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen: vierkante schaduwdoeken en driehoekige schaduwdoeken. Keuze genoeg dus!

Wil je zelf kiezen of je in de schaduw of zon wilt zitten? Kies dan voor een harmonicadoek van Nesling, ook wel schuifgordijn genoemd, die je gemakkelijk open en dicht kan schuiven. Je kan deze harmonicadoek gebruiken boven een serre, dakterras, balkon, zwembad, carport, ect. Kortom met een schuifgordijn ben je zo uit de zon en zo weer in de zon!

Tuinkussens en palletkussens

Buiten zitten op je gezellige terras? Misschien heeft je harde tuinstoel wel een zacht tuinkussen nodig. Ontdek ons assortiment tuinkussens in diverse kleuren en maten. Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan heb jij misschien wel een palletlounge op je terras staan, dé trend van het moment. Maak een gezellige loungehoek met onze hippe palletkussens in verschillende kleuren en modellen.

Leuke tafelklemmen bij Eurotuin

Met een tafelklem maak je van je tuintafel een echte partytafel. Hang er leuke decoratie, bloemen of leuke lampjes aan en het tuinfeest kan beginnen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak het nog gezelliger met buitenkaarsen op en fakkels op je terras, zodat je tuinfeest alsnog kan doorgaan tot in de vroege uurtjes.