Mijn tuin

Moestuinbakken

Een eigen moestuin hebben is leuk omdat je kan genieten van jouw eigen groenten en kruiden. Daarnaast is het mogelijk om een moestuin aan te leggen in vrijwel iedere tuin of balkon. Je kan een moestuin aan de muur voorzien of over het balkon. Alleenstaand met 4,6 of 9 vakken, of een moestuin op poten om het jezelf wat makkelijker te maken. Creëer de moestuin die bij jou past door ons veelzijdig aanbod moestuinbakken te bekijken.

Koop jouw moestuinbak online

Moestuinbakken zijn beschikbaar in verschillende vormen en formaten. De meeste zijn weliswaar vierkant. Voor de beginner is een moestuin van een vierkante meter ideaal. Het is overzichtelijk en gemakkelijk te onderhouden. Raak je echt enthousiast van dat tuinieren, dan kan je jouw moestuin nog altijd uitbreiden. Heb je wat meer ervaring met kweken, dan kan je kiezen uit grotere kweekbakken. Je kan ook kweekbakken kiezen die je zelf maakt of die je gemakkelijk kan verhogen. Ontdek ons uitgebreid aanbod moestuinbakken die je online kan kopen.

Een echte blikvanger of liever een traditionele moestuinbak?

Een moestuin hoeft niet enkel functioneel te zijn. Soms is het ook erg leuk om er een creatieve draai aan te geven. Ons aanbod ACD-producten is hier ideaal voor. Jouw kale muur wordt direct wat kleurrijker door de bloemen of groenten die je in een wall hugger hangt. Je kan jouw balkon met een stukje natuur versieren met de balcony hugger. Op deze wijze heb jij jouw hangende moestuin dat vrijwel geen plaats inneemt. Voor een meer traditionele moestuin kan je ook kijken naar het uitgebreid aanbod netten om jouw oogst te beschermen. Maar ook tunnels, tuinkassen en professionele kweekbakken hebben wij allemaal in voorraad.

Kweektafels voor de kinderen

Een kweektafel voor kinderen is een prachtig idee. Ze zijn buiten bezig, ze leren heel wat bij en natuurlijk is het ook erg gezond. Ga samen met jouw kind aan de slag en oogst jouw eigen groenten en kruiden dankzij de kweektafels voor kinderen van Exit. Voor een goede en actieve houding zijn de moestuinbakken ook verhoogd te koop. Zo wordt tuinieren makkelijker en word jouw rug minder belast. De bakken zijn ook uitstekend geschikt voor wanneer meerdere kinderen willen meewerken.