Mijn tuin

Gazon onderhouden? Tuingereedschap voor je gazon bij Eurotuin

Een perfect gazon is een kwestie van tijd en goed tuinmateriaal. Bij Eurotuin vind je alles voor het onderhouden van je gazon: verticuteren, bladblazers, strooi – en rolwagens,  gras – en robotmaaiers en zoveel meer. Bekijk ons assortiment online.

Een robotmaaier: een held in de tuin

Een robotmaaier is echt een musthave in de tuin. Je bespaart er niet alleen veel tijd mee uit, maar ook geld! Een robotmaaier zorgt ervoor dat je gazon er op langere termijn beter gaat uitzien. Door je grasmat regelmatig te maaien wordt de kwaliteit van je grasmat veel beter. Bovendien zorgt een robotmaaier voor een natuurlijk bemesting, omdat het gemaaide gras niet wordt opgevangen in een opvangbak, maar gewoon wordt achtergelaten. Je kan het zien als een vorm van natuurlijke bemesting. Zo wordt je gazon niet alleen frequent gemaaid, maar ook frequent bemest. Ontdek ons uitgebreid aanbod grasmaaiers en robotmaaiers online.

Weg met mos in je gazon

Mos in je gazon? Vervelend. Ga het mos te lijf in je gazon met een verticuteerhark. Ontdek ons volledige aanbod verticuteerharken. 

Strooiwagens kopen online

Een strooiwagen maakt het veel gemakkelijker om je gras te zaaien, alsook te bemesten. Ontdek ons aanbod strooiwagens online.