Filter opties

Buitenspeelgoed kopen? Ruime keuze bij Eurotuin

Eurotuin | Eurotuin

Volop solden in onze winkels!

Pagina niet gevonden

Oeps, pagina niet gevonden. Bekijk hier ons gamma voor tuin, huis en dier.

7 resultaten
  • Sorteer op

  • Sorteer op

Kinderen vinden het heerlijk om buiten te zijn. En niet enkel op warme zomerse dagen, maar het hele jaar door. Er is buiten wel altijd een activiteit te vinden waarmee je jouw kind kan vermaken. Sneeuwpoppen maken in de winter, bladeren zoeken in de herfst en uiteraard, waterspelletjes in de zomer. Bovendien is buitenspelen vaak een natuurlijke manier om extra beweging te voorzien voor jouw kind. Het bevordert ook de lichamelijke motoriek. Spelen ze buiten met andere kinderen, dan verbetert hun sociale vaardigheden ook aanzienlijk. Wat kinderen leuk vinden om buiten te doen is weliswaar leeftijdsgebonden.

Houten buitenspeelgoed voor kinderen

Jongere kinderen tot een jaar of 6 kunnen zich met vrijwel alles vermaken. Speeltafels met water en zand zijn grote favorieten waarmee jouw kind zich urenlang kan vermaken. Maar ook klim- en speeltoestellen zijn toppers van formaat. Denk bijvoorbeeld aan houten schommels, speeltorens en -huizen. Ideaal om jouw kind zelfstandig te leren spelen.

Speelgoed voor buiten

Oudere kinderen vanaf 6 jaar mogen vaak voorzichtig aan alleen buitenspelen, zonder een toeziend oog. Ze moeten zich natuurlijk wel aan de regels houden. Vaak zijn ze erg actief met hun vriendjes. Voetballen, klimmen en basketballen zijn favorieten. Hang bijvoorbeeld een basketbalring aan de buitenmuur. Of kies voor een trampoline in de tuin voor urenlang speelplezier. Maar ook voetbaldoelen en houten klimrekken zijn zaken die met veel enthousiasme onthaald zullen worden.

Buitenspeelgoed online kopen

Bij Eurotuin kan je kiezen uit een enorm aanbod aan buitenspeelgoed voor kinderen van elke leeftijd. Zandtafels voor peuters, klimrekken voor kleuters en trampolines of basketbalnetten voor de sportievelingen. Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod buitenspeelgoed en koop deze vandaag online. Jouw kind zal zich buiten niet snel vervelen.