Filter opties

Tuinartikelen kopen? Alles voor je tuin vind je bij Tuincentrum Eurotuin

Online tuincentrum

Jeuken jouw handen al bij het idee om naar buiten te gaan en je tuin tip-top in orde te maken? Maak van je tuin een waar bloemenparadijs met de honderden verschillende zaden die we in onze online shop verkopen. Van bloemenzaden, groentezaden een zaadmixen. In ons tuincentrum vind je alles terug om je tuin op te leuken.

Een vijver als sfeermaker

Krijg je maar niet genoeg van kabbelend water? Dan is een vijver misschien wel een leuke optie. Wij hebben vijverbakken in verschillende maten en vormen, voor ieder wat wils. In onze webshop vind je ook alles voor het onderhoud van de vijver en planten en andere toebehoren om het plaatje af te maken. Creëer je eigen groene paradijs met jouw favoriete ornamenten.

Een gazon voor elk doeleinde

Als sfeermaker is gazon een absolute must in de tuin. Ontdek het online assortiment van onze tuincentrum. Je hoeft er niet voor uit huis, je kan het allemaal ontdekken op onze webshop. Of je nu op zoek bent naar graszaden, graszoden of kunstgras, bij Eurotuin vind je het allemaal.

De perfecte decoratie voor elke tuin

Volg je de tuintrends op de voet? Of hou je meer van de klassiekers? Of je nu elk jaar jouw tuin een make-over geeft of het liever sober houdt, in ons tuincentrum online vind je de perfecte artikelen. Van gezellige barbecues voor in de zomer, tot trendy decoratie aan de schutting… tuindecoratie koop je bij Eurotuin.

De beste producten voor onderhoud

Je hoeft het onmogelijke niet te doen om jouw tuin er goed te laten uitzien. Decoratie helpt je al een aardig eind op weg, maar onderhoudsproducten duwen je tuin over de eindstreep. Van bodemverbeteraars tot potgrond en meststoffen. In onze webshop vind je alles om je tuin er perfect te laten uitzien en kan je volop genieten van het heerlijke buitenleven.

Voor elk seizoen een andere topper

Planten kunnen niet ontbreken in een tuin. En dus ook niet in het aanbod van onze webshop. We hebben de mooiste tuinplanten geselecteerd en online geplaatst. Elk seizoen heeft natuurlijk zijn eigen topper. Ongeacht welk tijd van het jaar, bloemen en planten in de tuin zijn altijd leuk.

Geniet van eigen kweek

Of je het nu doet vanuit ecologische overtuigingen of omdat zelfgekweekte groenten nu eenmaal beter smaken… een moestuin aanleggen in de tuin moet je zeker overwegen. Je hoeft heus geen groene vingers te hebben. Of je nu een moestuin wilt aanleggen of op zoek bent naar producten om die te onderhouden, je vindt een uitgebreid aanbod in onze online tuinwinkel.

Waterpret in de zomer

Niets is leuker voor kinderen dan een zwembad in de tuin. Dankzij Eurotuin kan die droom ook werkelijkheid worden. Wij hebben een groot assortiment zwembaden online, voor elke tuin hebben we wel een model. Maar ook om jouw zwembad proper te houden en te onderhouden hebben we alles in huis. Wat houdt je nog tegen?