Speelgoed

Filter opties

Filter op

Breng je kinderen in verrukking met het heerlijke speelgoed van Djeco. In een wereld van kleur, educatie en muziek ontdekken zij hun creatieve kant. Ieder jaar weer ontwikkelt Djeco 1000 nieuwe producten om kinderen aan te moedigen hun creatieve kant te stimuleren met speelgoed dat zowel veilig is als van hoge kwaliteit. Het speelgoed wordt zo gewaardeerd dat het over de hele wereld wordt aangeboden en zelfs prestigieuze musea er gebruik van maken. Laat jouw kinderen vanaf nu spelen met het verantwoord speelgoed van Djeco. Bekijk snel ons uitgebreid aanbod aan zowel klassieke als moderne spellen.

Een uitgebreid aanbod verantwoord speelgoed voor alle leeftijden

Het speelgoed van Djeco is gemakkelijk onder te verdelen in verschillende categorieën zodat je gericht op zoek kunt gaan naar speelgoed waar jouw kinderen het meest van zullen genieten. Houten speelgoed, kleurrijk speelgoed en blokken om mee te bouwen… laat jouw baby op een leuke en veilige manier een wereld van plezier ontdekken. Kleuters hebben een uitgebreide keuze aan muzikale spellen, puzzels, educatieve spellen, imitatiespellen, poppenhuizen en verschillende spellen om hun geheugen en observatievermogen te ontwikkelen en fantasie de vrije loop te laten.

Creatief aan de slag met Djeco speelgoed

Voor de creatieveling zijn verschillende kleurenpaletten te bestellen om de mooiste knutselprojecten mee te maken. Kleurdozen, penseelviltstiften, pastelgelpennen en dubbelzijdige viltstiften maken zowel uw eigen collectie compleet, maar zijn ook perfect om als cadeau te geven. Voor oudere kinderen zijn prachtige dozen beschikbaar die zijn getekend door talentvolle illustratoren en het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Een populaire collectie onder de oudere kinderen. Kleine kinderen hebben vaak nog wat hulp en uitleg nodig. Prachtig geïllustreerde boeken met uitleg zijn te bestellen in onze online winkel voor urenlang vermaak. Ten slotte zijn er leuke kleurboeken die vooral bij meisjes in de smaak vallen. Zelf verhalen maken, kleren samenstellen en rocaillekraaltjes voor meisjes van alle leeftijden. Uren speelplezier verzekerd met het verantwoord speelgoed van Djeco!