Aquarium visvoer

Visvoer voor jouw aquarium online kopen

Het juiste visvoer voor jouw vissen is geheel afhankelijk van het soort vissen dat je in jouw aquarium hebt. Geef je vissen de verscheidenheid aan voer dat ze nodig hebben en je ziet zo het resultaat. Ze krijgen een mooiere kleur, groeien sneller en zijn in een betere conditie. Of je ervoor kiest om jouw aquariumvissen nu levend voer, zinkend korrelvoer of diepvriesvoer te geven… zorg ervoor dat je jouw vissen nooit teveel voedsel geeft. Restanten zakken namelijk naar de bodem, wat niet goed is voor de watersamenstelling. Bovendien zal dit ervoor zorgen dat het aquarium sneller vuil wordt.

Hou je vissen gezond met het juiste voer

Het juiste visvoer voor jouw aquarium koop je bij Eurotuin. Droogvoer is één van de belangrijkste soorten voer zoals vlokken, granules en tabletten. Het is volledig uitgebalanceerd voer dat verrijkt is met vitamines. Sommige vissen eten dan weer enkel plantaardig voedsel, zoals algenwater en algenwafels.

Ook voer voor kreeften, garnalen en goudvissen bestel je via onze online webshop. We hebben ook voer te koop voor tropische vissen zoals de Malawi Cichliden.

Visvoer feeders voor in jouw aquarium

Een eenvoudige manier om visvoer vrij te geven is via een feeder van SuperFish bijvoorbeeld. Je hebt de keuze uit verschillende soorten feeders. Elk van hen heeft zijn eigen voordelen. Wil je het natuurlijke gedrag van vissen in de natuur nabootsen? Plaats de SuperFish Grazing Pod Feeder in jouw aquarium, een perfect substituut. De feeder drijft in het water en de vis moet tegen de feeder drukken om het voedsel vrij te geven. Zowel levend voer, diepvriesvoer en zinkend korrelvoer kan gebruikt worden voor alle soorten vissen.

De SuperFish Easy Feeder kit is een handig voederset dat vervuiling door voorresten voorkomt. Het is ideaal als voederkorf. Je kan het weliswaar ook gebruiken als maatbeker voor het schoonmaken, ontdooien en doseren van voer. Tenslotte heb je nog de SuperFish Aqua-feeder. Dit is een uitstekende oplossing als je de voorkeur geeft aan het automatisch voeren van vissen. Het voert de vissen 1 à 4 keer per dag. Dit kan zowel vlok-als korrelvoer zijn. Het is dan ook de perfecte oplossing voor wanneer je eens een dagje niet thuis bent.