Aquarium Toebehoren

0 resultaten
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Hou je vissen gezond en gelukkig met ons uitgebreid aanbod aquarium toebehoren. Wat je juist nodig hebt is afhankelijk van het soort vissen dat je kiest. Wat vrijwel zeker is, is dat je in elke aquarium een filter of actieve koolstoffilter nodig hebt. Als je tropische vissen wilt houden, dan zal je ook een verwarmer moeten aanschaffen. Verder kan je met een glazen divider een aquarium in tweeën delen. We hebben ook scharen en pincetten in ons aanbod om de aquariumplanten te verzorgen en visnetjes om vissen uit het water te halen.

Binnen- en buitenfilters online bestellen bij Eurotuin

Verwijder het vuil uit jouw aquarium en hou het op deze wijze langer schoon en het water gezond met de interne of externe filters in onze online shop. Binnenfilters zijn zeer geschikt voor kleinere aquariums, omdat ze compact zijn. Externe filters zijn dan weer perfect voor grotere aquariums. Binnenfilters met Easy Clean Click zijn eenvoudig te gebruiken en de filtercassette is eenvoudig te vervangen. Bovendien kan je deze heel eenvoudig bij Eurotuin online bestellen. Heb je een grotere filter nodig, dan is de Aqua-Flow XL filter ideaal. Crystal Clear Pads absorberen kleur- en giftige stoffen. Buitenfilters hebben vaak een grotere filterinhoud en kunnen gebruikt worden voor aquariums vanaf 50 liter. Wil je een aquariumfilter kopen van Superfish dan kan je in onze webshop zeker terecht.

Verwarming en verlichting voor aquarium kopen

Kies je voor tropische vissen, dan ga je een verwarming nodig hebben om het water op de juiste temperatuur te warmen. Mini-onderwaterverwarmers zijn perfect om kleinere aquariums tot 40 liter te verwarmen. Sommige zijn ook zo ontworpen dat ze decoratief in het aquarium staan. Maar ook extra grote verwarmers zijn te bestellen voor aquariums vanaf 40 liter. Je kan die ook bestellen met oververhittingsbeveiliging. De temperatuur van het water is gemakkelijk te controleren via een digitale LCD-thermometer, zodat jouw vissen gezond blijven.

In de webshop van Eurotuin kan je ook verlichting kopen voor jouw aquarium. SF compact-lampen zijn revolutionair. Ze gebruiken 50% minder energie in vergelijking tot traditionele verlichting voor aquaria. En ze gaan daarbovenop nog eens langer mee ook. Deze aquarium lampen zijn beschikbaar in verschillende wattages en zijn voor elk soort aquarium te gebruiken.