Cartoon Network en Eurotuin maken de wereld een beetje groener!

Cartoon Network en Eurotuin maken de wereld een beetje groener!

Craig Van De Kreek


Haal jouw gratis boompje af bij Eurotuin en start net als Craig en zijn vrienden uit de Kreek met de bouw van jouw eigen boomhut, kamp of fort! In het kader van de première van de nieuwe animatiereeks ‘Craig van de Kreek’, waarin de personages zich uitleven met het bouwen van forten, boomhutten en crossparcoursen, slaan Cartoon Network en Eurotuin de handen in elkaar om de wereld een beetje groener te maken!

Wie tussen 27 oktober en 11 november in een van de Eurotuin filialen (Deinze, Merelbeke, Ophasselt of Roeselare) langsgaat kan er in de ‘Craig van de Kreek’ hoek een gratis bosboompje afhalen (*)! Plant het in de tuin, maak de wereld een beetje groener en zet zo de eerste stap bij de bouw van jouw eigen kamp of boomhut, net als Craig!  

Over Craig Van de Kreek:
Hou je van kampen bouwen? Stoere boomhutten? Snelle crossparcoursen? Dan is 'Craig van de Kreek' helemaal jouw ding! In deze splinternieuwe animatiereeks volgen we hoofdpersonage Craig op zijn dagelijkse expedities door de buurt. In hun eigen 'wildernis' leven Craig en zijn twee beste vrienden J.P. en Kelsey zich volop uit en bedenken ze tal van avonturen.

De reeks werd gemaakt door Matt Burnett en Ben Levin, bekend van 'Steven Universe'. De originele stemmencast bevat de stemmen van oa. Phil LaMarr ('Family Guy', 'American Dad', 'Futurama'), Terry Crews en Lauren Lapkus ('Orange is the new Black', 'Jurassic World'). 'Craig van de Kreek' is elke weekdag om 17u10 te zien op Cartoon Network. 

*Zolang de voorraad strekt en afhankelijk van beschikbaarheid. Maximaal 1 pakket per gezin.

Over Cartoon Network
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!