Graszoden per 1m²

€ 3,65
 • Koop 50 voor € 3,55 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 100 voor € 3,15 per stuk en bespaar 14%
 • Koop 150 voor € 2,95 per stuk en bespaar 19%
 • Koop 250 voor € 2,75 per stuk en bespaar 25%
 • Koop 400 voor € 2,55 per stuk en bespaar 30%
 • Koop 600 voor € 2,35 per stuk en bespaar 36%
 • Koop 900 voor € 2,25 per stuk en bespaar 38%
Graszoden zijn steeds op bestelling en af te halen in Merelbeke.
 • Graszoden zijn af te halen in Merelbeke op vrijdag vanaf 14u tot 17u; u ontvangt na uw order een tijdsslot dat u kan boeken; wij sturen u de boekingsvraag op woensdag toe (rond 14u).
 • Lees hieronder de beschrijvende tekst goed door, alles wat je wil weten staat er goed omschreven
 • De winkels aanvaarden geen graszoden-orders; enkel via onze webshop kan je bestellen
 • Contant betalen of betalen bij afhaling is niet mogelijk; ook niet in de winkel.
 • We aanvaarden voor graszoden ook digitale ecocheques van Monizze en Sodexo. Hier vind je meer info.

Kenmerken
 • EAN barcode 8755991000240
 • Merk EUROTUIN
 • Ecocheque Ja
Beschrijving

·         Graszoden worden op vrijdag rond 14u door onze leverancier geleverd te Merelbeke waar u ze kan komen afhalen. Ze zijn de dag zelf vers afgereden. Afhalen kan enkel in Merelbeke en niet in onze andere winkels. Het betreft hier een vers product dat beter niet teveel heen-en-weer wordt vervoerd (warmte in de vrachtwagen kan oplopen).

·         Ze wegen (droog) algauw 15kg per rol. 1 m2 = 1 rol. U dient de rollen zelf in uw wagen of aanhangwagen te leggen; voorzie werkkledij en een doek om uw kofferbak te beschermen. Wil je geholpen worden bij het inladen? Kies dan straks voor Afhalen & hulp bij het inladen. (Wij rekenen u hiervoor 15% van uw aankoopbedrag aan).

·         Graszoden kan je betalen met ecocheques (sodexo en monizze) online

·         We hebben geen graszoden op voorraad; u dient te bestellen voor woensdag 13u00 voor afhaling de daarop volgende vrijdag (of zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u00). Wij behouden ons het recht voor een order met een week te verplaatsen indien de totalen van alle orders meer dan 1000 m2 bedragen; een vrachtwagen kan maximaal 1000 m2 vervoeren.

·         Onze prijzen zijn afhaalprijzen per m2; geef het aantal m2 in dat u wenst en wij zorgen ervoor dat het aantal rollen overeenstemt met uw gewenste m2. Productinfo: graszoden zijn 53m breed, 1,89m lang en 2,5 cm dik

·         Afhalen dient te gebeuren op vrijdag of zaterdag. Andere dagen of momenten zijn niet mogelijk. Na onze verwittiging per mail/telefoon ben je zeker dat je order geleverd werd. Graszoden die later afgehaald worden hebben al snel een zichtbaar kwaliteitsverlies; wij zijn niet aansprakelijk voor dit verlies door laattijdige afhaling.

·         Wens je deze thuis te laten leveren? Vanaf 50m2 is het mogelijk deze thuis te laten leveren. Zet in de "opmerking" bij het afrekenen even het woord THUISLEVERING of mail even naar webshop@eurotuin.be voor de bepaling van de leveringskosten en een afspraak tot levering. 

·         Thuisleveringen van de graszoden worden altijd in rekening gebracht (2 euro per kilometer vanuit Merelbeke met een minimum van 50 euro) en worden afgeleverd tot aan de voordeur. Er is een waarborg van 10 euro per pallet (1 pallet per 70m2 grasrollen). Een exact tijdstip van de levering kunnen wij helaas niet op voorhand meedelen. Eventuele leveringen gaan steeds door in de omgeving (straal van ongeveer 15 km) van onze winkels te Merelbeke, Ophasselt en Deinze.

·         Er zijn geen leveringen op andere dagen dan vrijdag. Op woensdag na 14u ontvangt u een bevestigingsmail indien uw graszoden-order aanvaard werd voor deze week. Vanaf dan is het herroepingsrecht niet meer mogelijk en een annulatie of verplaatsing in de tijd ook niet meer; alle orders gaan in één keer naar de leverancier die onmiddellijk start met de verwerking. Wenst u dus een order te annuleren of te verplaatsen in de tijd dan dient dit te gebeuren voor woensdag 12:45. Dat kan/mag per mail.

·         Graszoden zijn een levende materie. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond, het correct water geven en de voorbereidingen die u treft zal de grasrol mooi of misschien helemaal niet groeien. Kiest u bij het afrekenen voor onze “aangroeigarantie” dan neemt u een vorm van verzekering die u garandeert dat binnen de 21 dagen de eventueel rotte of kale plekken kosteloos kunnen worden vervangen. Wij bestellen dan op onze kosten nieuwe grasrollen voor u die u kunt afhalen in Merelbeke. Neemt u deze aangroeigarantie niet dan wijzen wij elke verantwoordelijkheid af bij slechte doorgroei of rotte/kale plekken.

·         De graszoden die wij leveren zijn van hoge kwaliteit. De beste selecties van grasrassen maken onze zoden tot een echt speelgazon. Door intensieve verzorging heeft de zode een sterk wortelgestel. Dit zorgt ervoor dat de zoden makkelijk zijn te leggen. De graszoden die we aanbieden worden gekweekt op lichte kleigrond, dit maakt dat ze aanzienlijk minder droogte gevoelig zijn. De graszoden leg je op een goed van water doordrongen ondergrond die netjes plat is gerold. Rol hier je grasstroken op uit. Lees hier hoe.

·         Weetje: in de graszoden zitten netten verwerkt. Deze heten OxyGrid en zijn biologisch afbreekbaar. Ze dienen tot het beter inwortelen van de jonge grassprieten en ze vedwijnen vanzelf na 12 maanden (afhankelijk van het type ondergrond).

·         Bij slechte weersomstandigheden (te veel regen, te droge periode) behouden wij ons het recht voor uw order te annuleren of te verplaatsen in de tijd; u krijgt van ons 2 dagen voor de levering of afhaling een infomail betreffende de status van uw order. Wanneer wij uw order wegens slechte weersomstandigheden niet kunnen uitvoeren kan u uw order kosteloos annuleren.

Graszoden zijn een vers maatproduct en vallen daardoor onder de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Meer weten? 

https://economie.fgov.be/nl/themas/consumentenbescherming/opkomen-voor-uw-rechten/uw-aankopen/een-aankoop-annuleren/wanneer-hebt-u-een-wettelijk/uw-herroepingsrecht-uitoefenen